LOGO Isotekstinen versio | Normaali versio

Tervetuloa Ylivieskan seurakunnan kotisivuille!

Kuvagalleria
Talous ja hallinto
Merijärvi
Kirkkohanke

Kirkon radiohartaudet

Kirkkohanke kootusti - Seuraa kirkkohanketta tästä linkistä...

Kuuntele jumalanpalvelus Merijärven kirkosta sunnuntaisin klo 13 tästä linkistä.

Matkalla

Merijärvi 17 lukee tienviitassa, kun käännyn Alavieskasta kohti Taluskylää. (jatkuu)

lue lisää täältä

Ylivieskan tapahtumat
Merijärven tapahtumat
Kastetut, kuulutetut, hautaansiunatut
Kirkkotalakoot

Ylivieska 1.3.
Diakoniapäivystys muuttuu 1.3. ajanvarauksella toimivaksi. Jatkossa asiointiaika diakoniatoimistoon sovitaan ti, ke, to klo 8.30-9.30 ajanvarausnumerosta 044-711 8670. Asiakas voi varata ajan silloin kun kyse on taloudellisesta avusta tai tarvetta keskusteluapuun eri elämäntilanteisiin liittyen. Numeroon voi jättää myös soittopyynnön teksti- tai WhatsApp-viestillä. Ajanvarauksessa sovitaan asiointiaika diakoniatoimistoon ja varatusta ajasta lähetetään vahvistus tekstiviestillä.

Merijärvi 29.5.
klo 13 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Veli Matti Linnanmäki, Eeva Korhonen, kirkkokahvit
klo 17 Kevätjuhla Rauhanyhdistyksellä, hartaus Ari-Pekka Palola