www.ylivieskanseurakunta.fi

Lähelle ihmistä - lähelle Jumalaa - Ylivieskan seurakunta

Tiedotteet
Yleistä 
Etusivu 
Toiminta 
Ajankohtaista 
Kuvagalleria 
Talous ja hallinto 
Linkit 
Yhteystiedot 
Merijärvi 
Kirkkohanke 

In English P� Svenska Auf Deutsch
Isotekstinen versio

 
Kirkon radiohartaudet


Takaisin | Tiedotearkisto

Ylivieskan seurakunnan kappalaisen viransijaisuuden hakuaikaa jatkettu

Ylivieskan seurakunnassa on avoinna kappalaisen viransijaisuus ajalla 1.2. – 31.8.2018. Viransijaisuuteen liittyy toimiminen teologina seurakunnan lapsityön työalalla.

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevassa Ylivieskan seurakunnassa on noin 14.000 jäsentä. Seurakunnassa on kuusi papinvirkaa. Lapsia kastetaan noin 200 vuosittain ja lapsityössä toimii johtava lapsityöntekijä ja kuusi lastenohjaajaa.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Sijaisuus edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Sijaisuuteen määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) ja KL 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote.

Prosessissa huomioidaan vain pappisvihkimyksen jo saaneet henkilöt. Seurakunta valitsee ja kutsuu haastateltavat.

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 14.12.2017 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä.

HUOM! Sähköisen hakulomakkeen liitetiedostoksi on liitettävä omasta tuomiokapitulista saatava nimikirjaote, ei kuitenkaan muita liitteitä.

Lisätiedot: kirkkoherra Timo Määttä, p. 044 7118 611 sekä hiippakuntapastori Outi Uusimäki, p. 044 7555 512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Takaisin | Tiedotearkisto