www.ylivieskanseurakunta.fi

Kirkkohanke

Seurakunnan toiminta aikavälillä 16.4.2021 - 26.4.2021

Su 18.4.
klo 10 Messu Ylivieskan kirkosta kuultavissa osoitteessa ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa, saarna Riikka Talvitie, liturgi Eija Nivala, kanttori Eeva Korhonen, Sanna Vuolteenaho-laulu. Messun päätyttyä on mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella kirkossa.
klo 14 Rauhan Sanan seurat kuunneltavissa www.lyrs.fi
klo 14.30 Rauhanyhdistyksen seurat kuunneltavissa nettiradiossa ylivieskanry.net, Yrjö Koskimäki, Veli Matti Linnanmäki

Ti 20.4.
klo 9-12 Kirkkoherranvirasto suljettu koulutuksen vuoksi

Su 25.4.
klo 10 Messu Ylivieskan kirkosta kuultavissa osoitteessa ylivieskanseurakunta.fi/tutki-uskoa ja katsottavissa ylivieskankirkko.fi/jumalanpalvelukset, saarna Eeva-Kaisa Laakko, liturgi Veli Matti Linnanmäki, kanttori Teija Siirtola. Messun päätyttyä on mahdollisuus käydä turvavälit huomioiden ehtoollisella kirkossa.
klo 14 Rauhan Sanan seurat kuunneltavissa www.lyrs.fi
klo 14.30 Rauhanyhdistyksen seurat kuunneltavissa nettiradiossa ylivieskanry.net, Joonas Rautakoski, Kyösti Marjanen
"Tuhansin kielin" -yhteisvastuu konsertti, yhteistyössä Ylivieskan seudun musiikkiopiston kanssa. Laulajat: Henna Jylkkä, Venla Karjula, Heikki Nurkkala, Heikki Saukko, pianisti: Janne Palmiola, hartauspuhe: Jukka Kesola.

Ma 26.4.
Yhteiset käsityöillat eli OLKKARI-ILLAT ovat vallitsevan koronatilanteen takia tauolla. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuutta jatkaa toimintaa kotoa käsin. Voit tulla noutamaan käsitöitä varten lankoja ja ohjeita Nuorisotila Vitiksestä (sisäänkäynti B) ma 26.4 ja 31.5. klo 18-19. Kevään talkootyönä ovat erityisesti kymppilapaset, kastesukat, villasukat, pipot ja onnittelukortit sekä hartiahuivit yli 95-vuotiaille. Etäolkkari-iltoihin eli kutomaan kotona kutsumme nuoria, opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä, äitejä, isejä, lapsia, mummoja ja vaareja - eli kaikenikäisiä. Seurakunta kustantaa talkootöiden langat. Mukana ovat seurakunnan nuoriso-, lähetys- ja diakoniatyö.

Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa asioiminen Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto palvelevat normaalisti 19.4.2021 alkaen ma-ti klo 9 - 15, ke klo 9 - 13, to klo 11 - 16, pe suljettu, kirkkoherranvirasto p. 08-439 5010; taloustoimisto p. 044-7118601.

Seurakunnan ateriapalvelu Maria avaa ovet turvaväleistä ja käsihygieniasta huolehtien uuden kirkon tiloissa maanantaina 19.4.2021. Ruokailuajat ovat ma - to 10.30-13.00 ja perjantaisin 10.30-12.00.

Lapset

Ma 26.4.
klo 13-15 Toimitalo Pietarissa

LapsiArkki tiistaisin klo 17-19 Toimitalo Pietarissa. llmoittautuminen keskiviikosta alkaen maanantaihin klo 12 mennessä p. 044 7118 640.